Μειωμένο ρίσκο στο Σάντος-Κορίνθιανς από τη νέα προσφορά της Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά που υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο σε επιλεγμένα παρολί ποδοσφαίρου. Πρόκειται για μια προσφορά που βασίζεται στον σημερινό αγώνα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος ανάμεσα σε Σάντος και Κορίνθιανς και υπόσχεται να αποζημιώσει τα παρολί εκείνα που θα καλύπτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και παράλληλα θα χάσουν υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση, αρκεί να έχουν καλύψει στο έπακρο τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά της Goalbet

Το πρώτο βήμα για όσους θέλουν να τοποθετήσουν σήμερα στοιχήματα μειωμένου ρίσκου στην ιστοσελίδα στοχημάτων Goalbet είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στο pre-game, το οποίο να αποτελείται από τουλάχιστον τέσσερα σημεία και να περιλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Σάντος και Κορίνθιανς. Το στοίχημα μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να αποτελείται μόνον από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Μόλις τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους. Έπειτα, θα πρέπει να περιμένουν τις εξελίξεις στον αγώνα ανάμεσα σε Σάντος και Κορίνθιανς, αφού η προσφορά θα ενεργοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που πετύχει το πρώτο γκολ είτε ο Εντουάρντο Σάσα είτε ο Βάγκνερ Λοβ. Αν κάτι τέτοιο επαληθευθεί, τα χαμένα παρολί θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Όσα παρολί πληρούν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και χάσουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα έχει ύψος ίσο με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο. Ωστόσο, θα έχει τη μορφή πριμ, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, προκειμένου να απελευθερωθεί.

Η Goalbet έχει επιλέξει αγώνα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος για την σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας αυτόν ανάμεσα σε Μποταφόγκο και Γκρέμιο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία