Αποζημιώνει τα χαμένα παρολί του Champions League η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η επίσημη αγωνιστική περίοδος του Champions League έχει ξεκινήσει, με τους προκριματικούς αγώνες που θα καθορίσουν τις ομάδες των ομίλων να διεξάγονται ανά την Ευρώπη, υποσχόμενοι άφθονες στοιχηματικές ευκαιρίες στους παίχτες. Κάποιες ευκαιρίες, μάλιστα, αξίζουν περισσότερο από άλλες, χάρη και σε μια σειρά από προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες.

Μια τέτοια ανακοίνωσε σήμερα και η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στους προκριματικούς του Champions League που διεξάγονται σήμερα και αύριο. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει τα παρολί που θα χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, μειώνοντας έτσι το ρίσκο για τους παίχτες.

 

Τα παρολί που συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά και να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στο pre-game, συμπεριλαμβάνοντας τουλάχιστον 4 προκριματικούς του Champions League και στοιχηματίζοντας αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιονδήποτε αγώνα της διοργάνωσης, με μόνη εξαίρεση όσους προσφέρονται με 0% γκανιότα.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα e-mail με το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται την αποζημίωση

Για να αποζημιωθούν τα χαμένα παρολί, όμως, θα πρέπει να καλυφθεί μια ακόμα σημαντική προϋπόθεση: να χάσει το παρολί, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Όσοι έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί και χάσουν για έναν αγώνα θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα. Η αποζημίωση αυτή θα είναι ίση με την αξία του χαμένου δελτίου, έως ένα προκαθορισμένο όριο, ενώ θα έχει τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα που θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων θα πρέπει να τζιραριστούν, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Goalbet, προκειμένου να απελευθερωθούν για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία