Δωρεάν live στοίχημα σε δύο αγώνες από τη Betrebels

Αυτό το Σαββατοκύριακο, διεξάγονται δύο αγώνες που υπόσχονται θέαμα και συγκινήσεις, καθώς και κέρδη χωρίς ρίσκο σε κάποια από τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Betrebels. Πρόκειται για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ο οποίος διεξάγεται το Σάββατο 7 Μαΐου, και τον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, ο οποίος διεξάγεται την Κυριακή 8 Μαΐου, οι οποίοι αποτελούν κομμάτι της νέας προσφοράς της Betrebels.

 

Η νέα προσφορά της Betrebels υπόσχεται ένα δωρεάν live στοίχημα στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε έναν από τους δύο αγώνες (ή δύο σε όσους στοιχηματίσουν και στους δύο). Και το μόνο που έχουν να κάνουν για να το διεκδικήσουν είναι να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα πριν την έναρξη των δύο αγώνων.

 

Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα αξίας τουλάχιστον 30 ευρώ πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Το στοίχημα αυτό μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε αγορά και δεν έχει την παραμικρή σημασία το αν θα χάσει ή θα κερδίσει. Αυτό που έχει σημασία αν κερδίσει ή χάσει είναι το επόμενο στοίχημα που θα τοποθετήσουν. Αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί στην πλατφόρμα του live στοιχήματος, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και, αν χάσει, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων.

 

Μπορεί, λοιπόν, το live στοίχημα να τοποθετηθεί με πραγματικά χρήματα των παιχτών, αλλά ουσιαστικά είναι δωρεάν, χάρη στο γεγονός ότι οι ίδιοι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων. Τα χρήματα αυτά, μάλιστα, δε θα έχουν αξία ίση με αυτή του χαμένου στοιχήματος, αλλά ίση με το μισό του πρώτου στοιχήματος που τοποθέτησαν οι παίχτες πριν την έναρξη του αγώνα. Για παράδειγμα, αν κάποιος στοιχηματίσει 30 ευρώ πριν την έναρξη και 40 κατά τη διάρκεια, θα λάβει επιστροφή 15 ευρώ. Η μέγιστη επιστροφή είναι τα 30 ευρώ.

 

Για να επιστραφούν τα χρήματα που δικαιούται κάποιος παίχτης θα πρέπει να στείλει ένα email στο cs@betrebels.com, με θέμα “match of the week”.

 

H Betrebels ιδρύθηκε το 2011 με έδρα την Μάλτα και από τον Δεκέμβριο του 2012 ανήκει και στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betrebels και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betrebels ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία