Οι σημαντικότερες προσφορές** στο Μουντομπάσκετ

Το online στοίχημα δεν αφορά αποκλειστικά σε εκατοντάδες επιλογές, ποικιλία σε αποδόσεις και ευκολία στοιχηματισμού. Ένα μεγάλο κομμάτι του είναι και οι προσφορές**, οι οποίες επιτρέπουν στα μέλη των ιστοσελίδων να διεκδικούν αυξημένα κέρδη ή μπόνους, δωρεάν στοιχήματα, επιστροφές χρημάτων και άλλα έπαθλα. Και, όπως είναι φυσικό, οι προσφορές** αυτές φτάνουν στο απόγειο τους, κατά τη διάρκεια σημαντικών διοργανώσεων, όπως το Μουντομπάσκετ.

 

Από τις 30 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, οι παίχτες του online στοιχήματος δεν έχουν μόνο την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αγώνες του Μουντομπάσκετ, αλλά και να εκμεταλλευτούν προσφορές** που το αφορούν. Και οι  online στοιχηματικές εταιρίες φροντίζουν να ανακοινώνουν πολλές σχετικές προσφορές**.

 

Για παράδειγμα, η στοιχηματική εταιρία  Stoiximan επιλέγει έναν σημαντικό αγώνα κάθε ημέρα και ανακοινώνει 0% γκανιότα σε αυτόν, με αποτέλεσμα να διαθέτει υψηλότερες αποδόσεις και να υπόσχεται αυξημένα κέρδη. Αντίστοιχα, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Sportingbet μπορούν να συμπεριλάβουν έναν αγώνα του Μουντομπάσκετ στο δελτίο τους και να αυξήσουν τα κέρδη τους κατά 5%. Τα μέλη που θα προβλέψουν λάθος σε συγκεκριμένες αγορές που προσφέρει η Sportingbet, από την άλλη, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα, ενώ όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον πέντε live στοιχήματα, αξίας 5 ευρώ, σε μία ημέρα, δικαιούνται bonus 20 ευρώ.

 

Παράλληλα, ένα από τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Statusbet θα κερδίσει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βραβείο. Πρόκειται για ένα ταξίδι στη Μαδρίτη και δύο εισιτήρια για το μεγάλο τελικό του Μουντομπάσκετ. Ο νικητής θα προκύψει μετά από κλήρωση, στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα μέλη της Statusbet που έχουν τοποθετήσει έστω ένα στοίχημα στο Μουντομπάσκετ και έχουν δηλώσει συμμετοχή μέσω e-mail. Ωστόσο, αυτή είναι μόνο από τις προσφορές** της Statusbet που αφορά στο Μουντομπάσκετ, καθώς τα μέλη της μπορούν να λάβουν το 50% των χαμένων τους χρημάτων, εφόσον σχηματίσουν παρολί αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ.

 

Στη στοιχηματική εταιρία Novibet, τέλος, οι παίχτες μπορούν να λάβουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα - ακόμη και να διεκδικήσουν κέρδη! - αν το στοίχημά τους χάσει. Κάθε φορά που ένας αγώνας κρίνεται στην παράταση, οι παίχτες που έχασαν θα παίρνουν πίσω τα χρήματά τους, έως και 250 ευρώ. Αν, όμως, ο αγώνας χρειαστεί δεύτερη παράταση, ακόμη και όσοι έχασαν θα λάβουν τα κέρδη που θα δικαιούνταν αν κέρδιζαν!

 

Οι παραπάνω προσφορές**, βέβαια, είναι ενδεικτικές και οι παίχτες μπορούν να ανακαλύψουν πολλές ακόμη στις ιστοσελίδες που έχουν συμπεριλάβει το Μουντομπάσκετ στο πρόγραμμά τους.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία