Στοιχηματισμός στο Χρηματιστήριο από τη SBObet

H SBObet αποτελεί μια από τις πλέον δημοφιλείς ασιατικές εταιρείες που διατηρούν ιστοσελίδα online στοιχήματος. Τα μέλη της, άλλωστε, μπορούν να στοιχηματίσουν σε μια τεράστια γκάμα αθλημάτων και διοργανώσεων, καθώς και σε όλες τις δημοφιλείς αγορές - ανάμεσα σε αυτές, και σε κάποιες που δε συναντάμε σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων, όπως το ασιατικό χάντικαπ.

 

Πλέον, μάλιστα, τα μέλη της SBObet αποκτούν μία ακόμη επιλογή: το στοίχημα στο Χρηματιστήριο. Η εταιρεία του online στοιχήματος εγκαινίασε τη νέα της ιστοσελίδα, η οποία σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την εταιρεία λογισμικού Tradologic. Η Tradologic ειδικεύεται στο στοίχημα στο Χρηματιστήριο και παρέχει στη SBObet την απαραίτητη ηλεκτρονική πλατφόρμα. Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, συμπεριέλαβαν όλα τα προϊόντα της πλατφόρμας, με αποτέλεσμα οι επιλογές των παιχτών να είναι πολλές.

 

Αναλυτικότερα, τα μέλη της νέας ιστοσελίδας της SBObet μπορούν να στοιχηματίσουν σε μετοχές, σε ζεύγη νομισμάτων και τις ισοτιμίες τους και σε διάφορα αγαθά, όπως το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, ο χρυσός και το ασήμι. Σε κάθε κατηγορία, οι επιλογές είναι πολλές, καθώς οι υπεύθυνοι συμπεριέλαβαν δημοφιλή και μη προϊόντα.

 

Επιπλέον, η διαδικασία στοιχηματισμού είναι εξαιρετικά απλή, χάρη στη φύση του παιχνιδιού, αλλά και τις ευκολίες που προσφέρει η πλατφόρμα της Tradologic. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να επιλέξουν ένα από τα προϊόντα της SBObet (μετοχές, συνάλλαγμα ή αγαθά) και να στοιχηματίσουν στο αν η αξία τους θα αυξηθεί ή θα μειωθεί εντός ενός προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος.

 

Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος παίχτης να επιλέξει το πετρέλαιο ή την ισοτιμία ανάμεσα σε ευρώ και δολάριο. Επιλέγοντας το, θα δει την τρέχουσα αξία, την προκαθορισμένη ώρα και το περιθώριο κέρδους του - για παράδειγμα, την ισοτιμία 1.25173 στο EUR/USD, την ώρα 14:30 και το payout 180%. Αυτό σημαίνει ότι η ισοτιμία ευρώ και δολαρίου βρίσκεται στο 1.25173 αυτή τη στιγμή και το ζητούμενο είναι αν θα αυξηθεί ή θα μειωθεί στις 14:30 το μεσημέρι. Αν ο παίχτης στοιχηματίσει 100 ευρώ στο ότι θα αυξηθεί και όντως στις 14:30 η ισοτιμία αγγίξει το 1.25175, θα κερδίσει 280 ευρώ.

 

Φυσικά, τέλος, από τη νέα ιστοσελίδα της SBObet δεν απουσιάζουν ούτε όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες, όπως οι πολλαπλές μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης και η βοήθεια που προσφέρει το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sbobet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sbobet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.