Νέο κουπόνι για τα γκολ στη BetFred

Η στοιχηματική εταιρία BetFred προσφέρει στα μέλη της μια νέα εναλλακτική στοιχηματισμού, η οποία μπορεί να τους φέρει αρκετά κέρδη στο ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τα νέα κουπόνια Goals Galore, τα οποία ζητούν ουσιαστικά από τους παίχτες να προβλέψουν σε ποιους αγώνες θα σημειώσουν γκολ και οι δύο ομάδες.

 

Αν και η συγκεκριμένη πρόβλεψη μπορεί να γίνει και σε μία από τις στοιχηματικές αγορές της BetFred που βρίσκει κάποιος σε συγκεκριμένους αγώνες ποδοσφαίρου, το νέο αυτό κουπόνι αλλάζει ουσιαστικά τον τρόπο στοιχηματισμού. Άλλωστε, δε ζητά από τους παίχτες να προβλέψουν αν σε κάποιον αγώνα θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή όχι, αλλά να προβλέψουν σε ποιους αγώνες θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

 

Οι επιλογές των παιχτών, μάλιστα, είναι τρεις. Μπορούν να προβλέψουν σε ποιους αγώνες θα σημειωθούν γκολ και από τις δύο ομάδες και δε θα υπάρξει ισοπαλία, σε ποιους αγώνες θα σημειώσουν γκολ και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο και σε ποιους αγώνες θα σημειώσουν γκολ και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει τουλάχιστον δύο προβλέψεις, στο κουπόνι που παρουσιάζει τους αγώνες των επόμενων ημερών. Και, ανάλογα με τον αριθμό των επιτυχημένων του προβλέψεων, θα εισπράττει και τα κέρδη που του αναλογούν. Άλλωστε, η BetFred δεν ανακοινώνει ξεχωριστές αποδόσεις σε κάθε σημείο. Έτσι, αν κάποιος παίχτης, για παράδειγμα, επιλέξει το κουπόνι που του ζητά να προβλέψει σε ποιους αγώνες θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο και επιλέξει δύο αγώνες, θα δει την απόδοση 21.00. Όσο περισσότεροι είναι οι αγώνες που επιλέξει τόσο μεγαλύτερη και η απόδοση που θα δει.

 

Βέβαια, στο κουπόνι αυτό θα τοποθετήσει πραγματικά στοιχήματα, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να ρισκάρει χρήματα. Τα στοιχήματα αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή παρολί ή συστημάτων, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να προβλέψει σωστά στις περισσότερες περιπτώσεις.

Μπορεί η BetFred να είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως αλλά δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.