Πρωτοποριακό app με ζωντανά αποτελέσματα και σκορ λάνσαρε η ιστοσελίδα στοιχήματος Pinnacle

H ιστοσελίδα στοιχήματος Pinnacle προχώρησε σε μια νέα πρωτοποριακή κίνηση, σε συνεργασία με μια ανερχόμενη εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού. Το νέο προϊόν της Pinnacle, σε συνεργασία με την Triggy AB, είναι ένα app που προσφέρει στους παίχτες του στοιχήματος ζωντανά αποτελέσματα και αναλυτικά σκορ σε χιλιάδες αγώνες ανά τον κόσμο.

Σκοπός του νέου app είναι να διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερο τη ζωή των παιχτών του στοιχήματος, αλλά και να ενισχύσει το ενδιαφέρον τους για τους αγώνες του live στοιχήματος της Pinnacle. Πολλές από τις υπηρεσίες του νέου app, άλλωστε, απευθύνονται σε όσους στοιχηματίζουν live.

 

Το νέο app της ιστοσελίδας στοιχήματος Pinnacle

Το νέο app της Pinnacle ονομάζεται Pinnacle Live Soccer Scores και προσφέρει αυτό ακριβώς που υπόσχεται: αναλυτική ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για τα αποτελέσματα και τα σκορ χιλιάδων αγώνων ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο. Το app βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα της Triggy AB, η οποία είναι μια ανερχόμενη εταιρεία που ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα της βήματα στην αμερικανική αγορά, μέσω αντίστοιχων apps για το NBA και το NFL.

To app της Pinnacle, όμως, δεν προσφέρει μόνο ενημέρωση για τα αποτελέσματα και τα σκορ των αγώνων. Οι παίχτες μπορούν να ρυθμίσουν το app, ώστε να δέχονται ειδοποιήσεις, για την ολοκλήρωση και το σκορ ενός αγώνα, για την επίτευξη ενός νέου γκολ, καθώς και για τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στις αποδόσεις του live στοιχήματος της Pinnacle, κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης. Ειδικά αυτό το τελευταίο χαρακτηριστικό μπορεί να βοηθήσει τους παίχτες να είναι πάντα σε ετοιμότητα και να εκμεταλλεύονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα ευκαιρίες που προκύπτουν στο live στοίχημα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.