Νέα αθλήματα προς στοιχηματισμό πρόσθεσε η Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet καλύπτει μια πληθώρα αθλημάτων και γεγονότων, προσφέροντας έτσι στα μέλη της την ευκαιρία να επιλέγουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία (όχι μόνο αθλημάτων, αλλά και διοργανώσεων και στοιχηματικών αγορών) και να διεκδικούν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Στη μεγάλη γκάμα επιλογών που καλύπτει η Goalbet, μάλιστα, έρχεται να προστεθεί μια νέα σειρά αθλημάτων, η οποία καλύπτεται πλέον στοιχηματικά και είναι διαθέσιμη σε κάθε παίχτη που διατηρεί λογαριασμό στην εταιρεία.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε μια νέα σειρά από αθλήματα που είναι πλέον διαθέσιμα προς στοιχηματισμό στην ιστοσελίδα της, είτε στην κατηγορία του pre-game είτε στην κατηγορία του live στοιχήματος.

 

Τα νέα αθλήματα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet, στην κατηγορία του pre-game στοιχήματος προστέθηκαν έξι νέα αθλήματα: πρόκειται για τα bandy, bowls, σκάκι, e-Sports, floorball και τα γαελικά αθλήματα. Ειδικά τα τελευταία, χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες, αφού περιλαμβάνουν αθλήματα όπως το κέρλινγκ και το γαελικό ποδόσφαιρο.

Σημαντική, βέβαια, είναι και η απόφαση των υπευθύνων της Goalbet να συμπεριλάβουν στη γκάμα αθλημάτων τους και τα e-Sports. Πρόκειται για τα τουρνουά επαγγελματιών παιχτών βιντεοπαιχνιδιών, τα οποία κερδίζουν τεράστιο έδαφος τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο στον τομέα του αθλητισμού, αλλά και σε αυτόν του στοιχηματισμού.

Όλα τα παραπάνω αθλήματα, τέλος, είναι διαθέσιμα για στοιχηματισμό πριν την έναρξη κάθε γεγονότος.

 

Νέες επιλογές και στο live στοίχημα

Εκτός από τα παραπάνω στοιχήματα που είναι διαθέσιμα για στοιχηματισμό πριν την έναρξη κάθε αγώνα, η Goalbet πρόσθεσε δύο ακόμη, στα αθλήματα εκείνα που εμφανίζονται στην πλατφόρμα live στοιχήματος: το ράγκμπι λιγκ και το ράγκμπι γιούνιον. Τα δύο αθλήματα είναι εδώ και καιρό διαθέσιμα στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Goalbet, αλλά απουσίαζαν από την πλατφόρμα του live στοιχήματος. Πλέον, όμως, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν και κατά τη διάρκεια αγώνων του ράγκμπι λιγκ και του ράγκμπι γιούνιον.
 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.