Νέα υπηρεσία pre cashout στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop

H στοιχηματική εταιρεία Betshop προσφέρει αρκετές υπηρεσίες στην ιστοσελίδα στοιχήματος που διατηρεί. Τα μέλη της μπορούν να ενημερώνονται, να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους, να εκμεταλλεύονται προσφορές, αλλά και να αποκτούν τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων τους, ακριβώς χάρη σε αυτές τις υπηρεσίες.

Μια τέτοια υπηρεσία είναι το cash out στοιχήματος, το οποίο επιτρέπει στους παίχτες να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού, κλείνοντας πρόωρα τα στοιχήματά τους και προλαβαίνοντας τυχόν ανατροπές. Χάρη στη συγκεκριμένη υπηρεσία, οι παίχτες μπορούν να εξασφαλίσουν μειωμένα κέρδη, κλείνοντας τα στοιχήματά τους (μονά ή παρολί) κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, πριν διευθετηθούν.

 

Cash out πριν την έναρξη του αγώνα

H νέα υπηρεσία της στοχηματικής ιστοσελίδας Betshop αφορά στο cash out και δίνει μια νέα δυνατότητα στους παίχτες: να διευθετήσουν και κλείσουν πρόωρα τα στοιχήματά τους πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας! Ανεξάρτητα από τους λόγους που έχουν για να ακυρώσουν ουσιαστικά το στοίχημά τους, οι παίχτες θα μπορούν ανά πάσα στιγμή, πριν την έναρξη του αγώνα, να κλείσουν πρόωρα το στοίχημά τους, μέσω της υπηρεσία pre cashout. Και χάρη, σε αυτή, δε θα ρισκάρουν τελικά τα χρήματα που τελικά αποφάσισαν ότι δε θέλουν να ρισκάρουν.

 

Πώς λειτουργεί;

Η λειτουργία του pre cashout είναι ίδια με αυτή του γνωστού cash out. Από τη στιγμή που θα τοποθετήσουν το στοίχημά τους, οι παίχτες θα δουν δίπλα του το σχετικό κουμπί και την τρέχουσα αξία του. Αν αποφασίσουν να το πατήσουν, θα λάβουν το ποσό που αναγράφεται (ελάχιστα μειωμένο από αυτό που στοιχημάτισαν) και δε θα έχουν πλέον κανένα δικαίωμα διεκδίκησης κερδών.

 

Πού διατίθεται;

Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη για μονά και παρολί στοιχήματα, αλλά όχι για συστήματα. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για στοιχήματα που τοποθετούνται πριν την έναρξη ενός αγώνα, έως ότου ξεκινήσει ο επιλεγμένος αγώνα. Και, τέλος, είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένους αγώνες και στοιχηματικές αγορές.

Όπως είναι φυσικό, οι παίχτες μπορούν να προχωρήσουν σε pre cashout (εφόσον διατίθεται για το στοίχημά τους) μέσω του υπολογιστή, του κινητού ή του tablet τους.

 

Συνδυάζεται με προσφορές της Betshop;

Η νέα υπηρεσία της Betshop, τέλος, μπορεί να συνδυαστεί και με κάποιες από τις προσφορές της στοιχηματικής εταιρείας Betshop. Ωστόσο, οι παίχτες θα πρέπει να το επιβεβαιώσουν, διαβάζοντας τους όρους κάθε προσφοράς. Όσον αφορά στις απαιτήσεις τζιραρίσματος που συνοδεύουν πολλές προσφορές, τέλος, όσοι πραγματοποιούν pre cashout δε μπορούν να υπολογίζουν τα ποσά των στοιχημάτων που έκλεισαν στη διαδικασία τζιραρίσματος.

Η Betshop προσφέρει την υπηρεσία cash out πάνω από ένα χρόνο στα μέλη της και τώρα την βελτιώνει ώστε τα μέλη της να έχουν πιο πολλές επιλογές.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.