Τον εθισμό και το παράνομο στοίχημα εν μέσω Μουντιάλ καταπολεμά η Σιγκαπούρη

Ολόκληρος ο κόσμος κινείται αυτές τις ημέρες στους ρυθμούς του Μουντιάλ και, ακόμη και οι χώρες της Ασίας, που δεν έχουν μεγάλη παράδοση ούτε στο ποδόσφαιρο ούτε στον στοιχηματισμό, λαμβάνουν τα μέτρα τους. Ειδικά στις ασιατικές χώρες που το στοίχημα είναι νόμιμο, οι αρμόδιες Αρχές έχουν προσπαθήσει με καμπάνιες και δράσεις να θωρακίσουν τους ανήλικους και τους παίχτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού από τον βομβαρδισμό διαφημίσεων και προωθήσεων που μπορεί να τους επηρεάσει αρνητικά. Παράλληλα, κάποιες χώρες εντείνουν τη δράση τους στον πόλεμο κατά του παράνομου στοιχήματος, το οποίο αναμένεται να ανθίσει κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Μια τέτοια χώρα είναι και η Σιγκαπούρη, η οποία έθεσε σε λειτουργία ένα νέο σχέδιο, με τη συνεργασία διαφορετικών υπουργείων. Το νέο σχέδιο έχει σκοπό να προστατέψει τους ανήλικους και όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού από τις εντεινόμενες προκλήσεις, μέσω μιας ολοκαίνουργια καμπάνιας.

 

Η καμπάνια της Σιγκαπούρης για το Μουντιάλ

Η νέα καμπάνια είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Εθνικού Συμβουλίου για τον Εθισμό στον Τζόγο και του Συμβουλίου Καταπολέμησης Εγκλήματος. Σκοπός της είναι, μέσω της ενημέρωσης, να απευθυνθεί στους νεαρούς άνδρες (18-35 ετών) και να τους υπενθυμίσει τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει ο εθισμός στον τζόγο.

Η καμπάνια αποτελείται από τηλεοπτικά σποτ και καταχωρήσεις σε εφημερίδες, ενώ θα υπάρχουν αφίσες και σε κεντρικά σημεία, όπως στάσεις λεωφορείων και καφετέριες. Παράλληλα, θα υπάρξει και μια ψηφιακή καμπάνια στο διαδίκτυο, με σκοπό να προσεγγίσει τους νέους, αλλά και μια σειρά ομιλιών σε σχολεία.

 

Παράλληλη καταπολέμηση του παράνομου στοιχήματος

Παράλληλα, το Συμβούλιο Καταπολέμησης Εγκλήματος έχει εντείνει τις προσπάθειές του για την καταπολέμηση του παράνομου στοιχήματος. Εκτός από τις επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται σε εγκαταστάσεις παράνομου στοιχηματισμού, οι υπεύθυνοι έχουν λανσάρει και μια ενημερωτική καμπάνια που προειδοποιεί για τους κινδύνους του παράνομου στοιχηματισμού.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.