Ξεκίνησε η διαδικασία αιτήσεων για άδεια στοιχήματος στη Washington

Η Πολιτεία της Washington στις ΗΠΑ έχει εκφράσει εδώ και μήνες την πρόθεσή της να νομιμοποιήσει το στοίχημα και οι σχετικοί νόμοι έχουν ήδη εγκριθεί, ολοκληρώνοντας το πρώτο βήμα για τη θέσπιση μιας ανοιχτής αγοράς στοιχήματος στην πρωτεύουσα της χώρας. Επιπλέον, οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν και την έναρξη της διαδικασίας που θα ολοκληρώσει το δεύτερο βήμα προς τη νομιμοποίηση: αυτή της κατάθεσης αιτήσεων για μια από τις απαραίτητες άδειες στοιχήματος.

H Washington ξεκίνησε ήδη τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και οι ενδιαφερόμενες εταιρείες στοιχήματος δεν έχουν παρά να καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα μέσω ενός ψηφιακού portal.

 

Η διαδικασία υποβολής αίτησης για άδεια στην Washington

Όπως ορίζει ο νόμος, δικαίωμα νόμιμης δραστηριότητας στην Πολιτεία της Washington έχουν όλες οι ενδιαφερόμενες εταιρείες, αρκεί να καλύπτουν κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις, εκ των οποίων η σημαντικότερη ορίζει να έχουν εξασφαλίσει συνεργασία με αμερικανικές επιχειρήσεις επίγειων τυχερών παιχνιδιών (όπως καζίνο και ιπποδρομία). Οι ενδιαφερόμενοι, μάλιστα, καλούνται να επικοινωνήσουν πρώτα με την αρμόδια ρυθμιστική Αρχή, προκειμένου να αποσαφηνίσουν οποιαδήποτε πτυχή της διαδικασίας και έπειτα να καταθέσουν την αίτηση, η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται και από μία σειρά δικαιολογητικών.

Μόλις κατατεθούν όλες οι αιτήσεις, οι αρμόδιοι θα ξεκινήσουν την εξέτασή τους, αλλά και μια σειρά από ελέγχους, σχετικά με τις δραστηριότητες και την προϊστορία κάθε υποψήφιας εταιρείας. Και πολύ σύντομα θα ανακοινώσουν τις εταιρείες εκείνες που σύντομα θα προσφέρουν υπηρεσίες στοιχήματος στην Πολιτεία της Washington.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.