Ενίσχυση της συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ ανακοίνωσε η Sportradar

Η Sportradar ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες την ενίσχυση της συμφωνίας της με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) και θα αποτελεί πλέον τον επίσημο διανομέα επιπλέον στατιστικών και δεδομένων των αγώνων της. Χάρη στη συμφωνία, δεν κερδίζει μόνο η Sportradar, που θα μπορεί να διανέμει στους συνεργάτες της τα επίσημα στατιστικά των κορυφαίων διοργανώσεων της EHF, αλλά και η ίδια η EHF, που θα εξασφαλίσει την τεχνογνωσία της Sportradar, προς όφελος της ανάπτυξης του αθλήματος.

Αυτή δεν είναι η πρώτη συμφωνία που έχει συνάψει η Sportradar με την EHF και άλλες διεθνείς διοργανώσεις. Η εταιρεία είναι πιθανόν η κορυφαία στον τομέα των στατιστικών, αλλά και στην προστασία των αθλημάτων, μέσω ειδικών λογισμικών που μπορούν να εντοπίσουν ύποπτες στοιχηματικές συμπεριφορές και ενδείξεις χειραγώγησης αγώνων.

 

Οι λεπτομέρειες της ενισχυμένης συμφωνίας

Χάρη στη συμφωνία, η Sportradar θα αποτελεί τον επίσημο διανομέα στατιστικών σε περισσότερους από 1.500 αγώνες χάντμπολ ανά έτος, σε διοργανώσεις εθνικών ομάδων, αλλά και beach χάντμπολ. Επιπλέον, η συμφωνία περιλαμβάνει και περισσότερους από 750 αγώνες κορυφαίων εθνικών διοργανώσεων.

Η εν λόγω συμφωνία, τέλος, αποτελεί ουσιαστικά ενίσχυση της προηγούμενης που είχε συνάψει η Sportradar με την EHF το 2017. Και οι δύο πλευρές έχουν πλέον περισσότερα δικαιώματα και μπορούν να εκμεταλλεύονται νέες δυνατότητες που τους παρέχονται. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο γενικός γραμματέας της EHF τόνισε: “Καθώς το ευρωπαϊκό χάντμπολ περνά σε μια νέα εποχή, η συμφωνία μας με τη Sportradar είναι ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι του παζλ που θα φέρει το άθλημα σε νέα και πρωτόγνωρα επίπεδα. Κάνουμε ένα σημαντικό βήμα μπροστά, όχι μόνο στον αριθμό των αγώνων που προσφέρουμε, αλλά και στον όγκο των δεδομένων και στατιστικών που θα προσφέρουμε στους συνεργάτες και τους φιλάθλους”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.