Τα binary options στη Winner

Τον τελευταίο καιρό, το στοίχημα στο χρηματιστήριο έχει κερδίσει σε δημοτικότητα, με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες να το περιλαμβάνουν στη γκάμα των προϊόντων που προσφέρουν και πολλοί παίχτες να δοκιμάζουν τις ικανότητες και την τύχη τους, προβλέποντας τις κινήσεις των μετοχών και άλλων αγαθών, όπως ο χρυσός, το ασήμι και το πετρέλαιο. Εξίσου δημοφιλή αποδεικνύονται και τα binary options (δυαδικά δικαιώματα προαίρεσης), ένα είδος στοιχήματος στο χρηματιστήριο που επιτρέπει στους παίχτες να προβλέψουν αν η τιμή μιας μετοχής, ενός νομίσματος ή ενός αγαθού θα ανέβει ή θα πέσει.

 

Στους παραπάνω παίχτες προστίθενται πλέον και τα μέλη της Winner. Η εταιρεία του online στοιχήματος προχώρησε στο λανσάρισμα μιας νέας ιστοσελίδας που επικεντρώνεται στα binary options. Πρόκειται για τη Winner Option, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να επιλέξουν ένα προϊόν και να στοιχηματίσουν στο αν θα ανέβει ή θα κατέβει η τιμή στο προσεχές διάστημα. Η Winner προσφέρει περισσότερες από 180 επιλογές σε αυτόν τον τομέα, όπως μετοχές (ανάμεσά τους αυτές των Amazon, Apple, Citigroup, Coca Cola και Google), νομίσματα (όπως το δολάριο και το ευρώ) και άλλα αγαθά (όπως το πετρέλαιο, ο χρυσός και το ασήμι).

 

Παράλληλα, τα μέλη της Winner Option μπορούν να επωφεληθούν των δεκάδων εργαλείων που προσφέρει η ηλεκτρονική πλατφόρμα που τροφοδοτεί την ιστοσελίδα και διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις συναλλαγές. Τεράστια διευκόλυνση θα διαπιστώσουν και οι άπειροι παίχτες στην ιστοσελίδα της Winner, χάρη στο κέντρο εκπαίδευσης που διατηρεί. Εκεί, ακόμη και ο πλέον άπειρος στα χρηματιστηριακά παίχτης θα μάθει τα βασικά για τα binary options, τις πιο χρήσιμες στρατηγικές και τον τρόπο λειτουργίας των εργαλείων που του προσφέρονται. Το εκπαιδευτικό κέντρο περιλαμβάνει έναν εκτεταμένο τομέα FAQ, εκπαιδευτικά βίντεο και e-books και χρήσιμες συμβουλές.

 

H Winner Option, τέλος, προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφαλείας και αξιοπιστίας (διαθέτει άδεια από τις αρμόδιες Αρχές της Κύπρου), αλλά και μπόνους και προσφορές που μπορούν να εκμεταλλευτούν τα νέα μέλη.

 

Χάρη στη νέα ιστοσελίδα, λοιπόν, η Winner επεκτείνεται και στον τομέα των χρηματιστηριακών συναλλαγών και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, στοιχηματίζοντας σε έναν εντελώς διαφορετικό τομέα από αυτούς που είχαν συνηθίσει έως τώρα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Winner και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Winner ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.