Επεκτείνεται στην Πολιτεία της Indiana η στοιχηματική εταιρεία William Hill

Η στοιχηματική εταιρεία William Hill επέκτεινε το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρει στις ΗΠΑ γενικότερα και στην Πολιτεία της Indiana ειδικότερα, αφού προχώρησε σε δύο νέες κινήσεις που ενισχύουν την παρουσία της στην αγορά στοιχήματος. Συγκεκριμένα, η William Hill επεκτείνει τη δράση της στην αγορά online στοιχήματος της Indiana, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει να συνεργάζεται με την ομάδα των Indianapolis Colts, η οποία αγωνίζεται στο NFL.

Πολύ σύντομα, λοιπόν, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Indiana θα μπορούν να στοιχηματίζουν και online μέσω της William Hill, αλλά και να εκμεταλλεύονται αποκλειστικές υπηρεσίες που σχετίζονται με την ομάδα της Indianapolis.

 

Οι νέες δραστηριότητες της William Hill στην Indiana

Η William Hill έχει ήδη παρουσία στην Indiana, μέσω της συνεργασίας της με το Tropicana Casino στο Evansville. Πρόσφατα, όμως, η εταιρεία κατάφερε να εξασφαλίσει μία από τις άδειες mobile στοιχήματος που μοίρασαν οι αρμόδιοι, λίγο αφότου η Πολιτεία αποφάσισε να νομιμοποιήσει το online στοίχημα. Χάρη στη νέα άδεια, η William Hill θα μπορεί να προσφέρει και στοίχημα μέσω της online και mobile πλατφόρμας της.

Η ιστοσελίδα και το app της William Hill για την αγορά της Indiana έχουν ήδη σχεδιαστεί και προσφέρουν χιλιάδες επιλογές στοιχηματισμού, πλατφόρμα live στοιχήματος, ζωντανά αποτελέσματα και αρκετούς τρόπους πληρωμών. Άλλωστε, η William Hill έχει τεράστια εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα στην αγορά των ΗΠΑ, αφού ήδη προσφέρει τις υπηρεσίες της στο online τομέα σε εφτά διαφορετικές Πολιτείες: Colorado, Illinois, Iowa, Nevada, New Jersey, West Virginia και, φυσικά, Indiana.

Παράλληλα, η William Hill ανακοίνωσε ότι θα αποτελεί, σε συνεργασία με την Caesars Entertainment, επίσημο στοιχηματικό συνεργάτη της ομάδας των Colts, που εδρεύουν στην Indianapolis της Indiana. Η νέα αυτή συμφωνία θα προσφέρει αρκετές ευκαιρίες συνεργασίες ανάμεσα στη William Hill και την ομάδα του NFL, με την πρώτη να αποτελεί ένα δωρεάν παιχνίδι, στο οποίο οι παίχτες θα πρέπει να προβλέπουν σωστά γεγονότα που θα συμβαίνουν στους αγώνες των Colts.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.