ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα στον Stoiximan

O ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός τίθενται ξανά αντιμέτωποι απόψε, στο πλαίσιο των ημιτελικών της Α1 κατηγορίας στο μπάσκετ, και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, προβλέποντας το νικητή του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα μπάσκετ. Η απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί ο Stoiximan (όπως και κάθε άλλος bookmaker) από κάθε στοίχημα, έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα να έχουν αυξηθεί. Με λίγα λόγια, όσοι εκμεταλλευτούν τις συγκεκριμένες αποδόσεις και προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα θα λάβουν αυξημένα κέρδη, σε σχέση με αυτά που υπόσχονται άλλες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan για τον αποψινό αγώνα μπάσκετ, άλλωστε, έχουν ως εξής: 3.00 για νίκη του ΠΑΟΚ και 1.50 για νίκη του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού, στην αγορά του νικητή αγώνα.

 

Το γεγονός, όμως, ότι η συγκεκριμένη προσφορά επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη από τα στοιχήματά τους στον αποψινό αγώνα δεν είναι το μόνο της πλεονέκτημα. Η προσφορά της 0% γκανιότας είναι γνωστή και για την απουσία σύνθετων όρων και προϋποθέσεων που αναγκάζουν τους παίχτες να αλλάξουν τις συνήθειες τους. Εξάλλου, δε ζητά ούτε τον στοιχηματισμό κάποιου ελάχιστου ποσού (οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν όσα χρήματα επιθυμούν) ούτε το τζιράρισμα της αξίας των επιπλέον κερδών, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη (οι παίχτες μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψη των χρημάτων).

 

Με λίγα λόγια, η συγκεκριμένη προσφορά δίνει στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν απόψε στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός την ευκαιρία να προσδώσουν αυξημένη αξία στα στοιχήματά τους. Από τη στιγμή, άλλωστε, που μπορούν να κερδίσουν επιπλέον χρήματα, χωρίς να αναγκαστούν να αλλάξουν τις συνήθειες τους, η συγκεκριμένη προσφορά κρίνεται ιδιαίτερα συμφέρουσα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία