Δύο προσφορές της Sportingbet για το Αργεντινή-Ελλάδα

Απόψε στις 11, η Ελλάδα αντιμετωπίζει τον τελευταίο της αντίπαλο στη φάση των ομίλων του Μουντομπάσκετ, με σκοπό, φυσικά, τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλό της. Παράλληλα, και οι παίχτες της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet έχουν σκοπό όχι μόνο την αύξηση των κερδών που πιθανώς εξασφαλίσουν από τον αγώνα ενάντια στην Αργεντινή, αλλά και τη μείωση του ρίσκου, ώστε να εξασφαλίσουν περισσότερες πιθανότητες νίκης - ή μία δεύτερη ευκαιρία, στην περίπτωση που προβλέψουν λάθος. Και οι σημερινές προσφορές της Sportingbet τους προσφέρουν ακριβώς αυτό.

 

Αρχικά, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα και κερδίσουν θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται κατά 5%, χάρη στο σχετικό μπόνους που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Αναλυτικότερα, κάθε παίχτης που θα συμπεριλάβει τουλάχιστον μια αγορά του Αργεντινή-Ελλάδα στο δελτίο του και κερδίσει, θα δει τα κέρδη του να αυξάνονται κατά 5%. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για όλες τις αγορές και το live στοίχημα, καθώς και τα παρολί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, όλα τα σημεία του παρολί θα πρέπει να διευθετούνται την ίδια ημέρα.

 

Οι παίχτες που δε θα είναι τόσο τυχεροί, από την άλλη, και προβλέψουν λάθος στον αγώνα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν πίσω τα χρήματα που έχασαν. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές και θα τεθεί σε ισχύ μόνο στην περίπτωση που επαληθευθεί το σενάριο που ανακοίνωσε η Sportingbet. Αναλυτικότερα, αν οι Έλληνες παίχτες σουτάρουν στον αγώνα της Αργεντινής περισσότερα τρίποντα παρά δίποντα, όσα μέλη της Sportingbet στοιχημάτισαν στις αγορές του χάντικαπ (αγώνα, ημιχρόνου ή πρώτης περιόδου) δικαιούνται επιστροφή του συνόλου των χρημάτων που έχασαν, έως και του ποσού των 100 ευρώ.

 

Σε καθεμία από τις παραπάνω περιπτώσεις, τέλος, τα χρήματα που θα πιστωθούν στο λογαριασμό των παιχτών θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη από την πρώτη στιγμή. Προκειμένου να μπορούν να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να στοιχηματίσουν την αξία τους επί πέντε φορές, σε γεγονότα με απόδοση τουλάχιστον 1.50.

 

Ο αποψινός αγώνας, λοιπόν, δεν έχει βαρύνουσα σημασία μόνο για τους παίχτες της εθνικής μας, αλλά και για αυτούς της Sportingbet, οι οποίοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δύο παραπάνω προσφορές.

Και χτες η Sportingbet ανακοίνωσε δύο προσφορές για τος ματς της εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Κροατίας.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και είναι μία από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία