Πρόωρα κέρδη στο Αλαβές-Μπέτις από την Paddy Power

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power έχει ανακοινώσει αυτές τις ημέρες μια προσφορά που επιτρέπει στα μέλη της να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο σε όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου της αγγλικής Premier League και της ισπανικής Primera Division και να εξασφαλίσουν πρόωρα τα κέρδη τους. Όσοι, βέβαια, θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά στους αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως αύριο. Όσοι, όμως, θέλουν να στοιχηματίσουν στο ισπανικό πρωτάθλημα, μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά στο σημερινό Αλαβές-Μπέτις.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας συμμετέχει στην προσφορά της Paddy Power, γεγονός που σημαίνει πως οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν και στη νικήτρια ομάδα της αναμέτρησης, μπορούν να εισπράξουν πρόωρα τα κέρδη τους, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα! Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, υπόσχεται να πληρώσει ως νικητήρια τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες, αν η ομάδα της επιλογής τους προηγηθεί σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα με δύο γκολ.

 

Για να δικαιούνται, όμως, συμμετοχή στην προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, το στοίχημά τους θα πρέπει να τοποθετηθεί στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέπει τη νίκη είτε της Αλαβές είτε της Μπέτις – το σημείο της ισοπαλίας δε συμμετέχει στην προσφορά.

 

Εφόσον, λοιπόν, επιλέξουν μία από τις δύο ομάδες και αυτή προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ σε οποιαδήποτε σημείο του αγώνα, η Paddy Power θα πληρώσει άμεσα το στοίχημα ως νικητήριο. Οι παίχτες, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν τα κέρδη τους, οποιοδήποτε κι αν είναι τελικά το αποτέλεσμα του αγώνα! Βέβαια, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, θα πρέπει επίσης να αντισταθούν και να μην προχωρήσουν σε cash out του στοιχήματός τους.

 

Η Paddy Power ιδρύθηκε το 1988 στην Ιρλανδία ενώ το 2000 εντάχθηκε στις εταιρίες στοιχημάτων που λειτουργούν online εξυπηρετώντας πελάτες και από άλλες χώρες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία