Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Ενισχυμένη αξία στο Σέλτικς-Καβαλίερς

Παρά τα όσα ενδιαφέροντα εξελίσσονται σήμερα στην Ευρώπη, η εταιρεία στοιχήματος Novibet έχει στρέψει σήμερα το βλέμμα της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στα πλέι-οφ του NBA, ανακοινώνοντας μια νέα προσφορά** για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Κλίβελαντ Καβαλίερς. Η συγκεκριμένη προσφορά** ενισχύει την αξία επιλεγμένων στοιχημάτων στον αγώνα, καθώς οι υπεύθυνοι διατηρούν 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή.

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν απόψε στον αγώνα των Σέλτικς με τους Καβαλίερς θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έρθουν αντιμέτωποι με περισσότερο ρίσκο.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή

Η προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet είναι υπεύθυνη για τη μικρή αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Σέλτικς και Καβαλίερς. Χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα (βρίσκονται, μάλιστα, πάνω από το μέσο όρο της αγοράς) και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά** και προβλέψουν σωστά.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που βρίσκονται στην ιστοσελίδα του στοιχήματος, στην αγορά του νικητή του αποψινού αγώνα του NBA, έχουν ως εξής: 3.15 για νίκη των Μπόστον Σέλτικς και 1.45 για νίκη των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της προσφοράς**

Η αύξηση των αποδόσεων που ανακοίνωσε η Novibet οφείλεται στο γεγονός ότι η γκανιότα* στην αγορά του νικητή του συγκεκριμένου αγώνα βρίσκεται στο 0%. Η γκανιότα* είναι η προμήθεια εκείνη που μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση, προκειμένου να εισπράξουν κέρδη και οι στοιχηματικές εταιρείες και ισχύει πάντα – με μόνη εξαίρεση προσφορές** αυτού του είδους. Εφόσον, λοιπόν, βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς**

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η σημερινή προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν τις 03:30 τα ξημερώματα, ώρα έναρξης του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα δύο σημεία τη αγοράς του νικητή. Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά.

Μπορούν, μάλιστα, να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας και να εξακολουθήσουν να συμμετέχουν στην προσφορά**. Και, αν προβλέψουν σωστά, θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, που θα έχουν όλα τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει πως τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δε θα απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους, ώστε να απελευθερωθούν.

Aξίζει να αναφέρουμε ότι η Novibet έχει ανακοινώσει μια σειρά ειδικών στοιχημάτων για τα play-off του NBA.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία