Αυξημένες αποδόσεις στη Euroleague ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Κάθε παίχτης του online στοιχήματος αναζητά, όχι μόνο μια καλή ευκαιρία στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών, αλλά και τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις στα σημεία που τον ενδιαφέρουν. Οι καλύτερες αποδόσεις προκύπτουν συνήθως από τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις εταιρίες στοιχημάτων, αλλά πολλές φορές προέρχονται από προσφορές** που ανακοινώνουν οι υπεύθυνοι, όπως οι σημερινές που ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχημάτων Novibet για έναν επιλεγμένο αγώνα μπάσκετ της Euroleague.

Πρόκειται για την αναμέτρηση της Αναντολού Εφές με τον Ολυμπιακό, η οποία προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη Novibet. Αποτέλεσμα της προσφοράς** και της απουσίας της καθιερωμένης προμήθειας του bookmaker σε επιλεγμένα σημεία είναι να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα σημεία της αγοράς του νικητή του αγώνα. Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αυξημένα κέρδη στην αγορά του νικητή

Από τη στιγμή που η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Εφές και Ολυμπιακό δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα μπάσκετ η εταιρεία στοιχήματος Novibet έχουν ως εξής: 2.30 για νίκη της Εφές και 1.76 για νίκη του Ολυμπιακού. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού – άλλωστε, οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες έχουν μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις τους, εφαρμόζοντας κανονικά την γκανιότα*.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της Novibet δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν στα αντίστοιχα σημεία. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα από τα δύο σημεία της αγοράς του νικητή του Εφές-Ολυμπιακός, πριν την έναρξη του αγώνα στις 19:30. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

Είναι ο δεύτερος ευρωπαϊκός αγώνας του Ολυμπιακού αυτήν την εβδομάδα και η Novibet είναι εδώ για να ανακοινώσει ξανά μια συμφέρουσα προσφορά** στα μέλη της, όπως έκανε και στον προχτεσινό αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία