Προσφορά για το βελγικό πρωτάθλημα από την εταιρεία στοιχηματισμού Mybet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Mybet ενεργοποίησε και σήμερα την προσφορά Around The World, η οποία ανταμείβει τα στοιχήματα που τοποθετούν τα μέλη της εταιρείας στοιχηματισμού σε επιλεγμένα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο. Σήμερα, το επιλεγμένο πρωτάθλημα είναι η Pro League του Βελγίου και όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες του θα μπορούν να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή.

Η ανταμοιβή είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα μπορεί έπειτα να αποφέρει στους παίχτες επιπλέον κέρδη, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν (και να ρισκάρουν) χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Ανταμοιβές για τα στοιχήματα στο βελγικό πρωτάθλημα

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα δηλώσουν συμμετοχή στην σημερινή προσφορά της Mybet και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο βελγικό πρωτάθλημα θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα έχει συγκεκριμένη αξία, ίση με το 50% των στοιχημάτων που θα τοποθετηθούν, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Τρόπος συμμετοχής στην προσφορά της Mybet

Οι ενδιαφερόμενοι παίχτες θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες της Pro League του Βελγίου. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να έχουν συνολική αξία 20 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 2.00 και άνω. Από εκεί και πέρα, μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιονδήποτε αγώνα και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Τέλος, δεν έχει καμία σημασία το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Από τη στιγμή που κάποιος παίχτης τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσει αυτόματα και την ανταμοιβή της προσφοράς: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Η Mybet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, συνεχίζει να ταξιδεύει τα μέλη της σε διάφορα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο και να τους χαρίζει στοιχήματα. Έτσι ύστερα άπο την γαλλική Ligue 2 και την αυστριακή Bundesliga σήμερα ταξιδεύει στο Βέλγιο και στην Pro League για να μοιράσει στοιχήματα στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία