Αυξημένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο από τη Mybet

Όπως και κάθε εβδομάδα, η ιστοσελίδα στοιχήματος Mybet έχει επιλέξει μια σειρά ποδοσφαιρικών αγώνων, τους οποίους προσφέρει με αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην εβδομαδιαία προσφορά της, με τίτλο «Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις». Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να έρχονται αντιμέτωποι με αυξημένο ρίσκο.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, βασίζεται στη μείωση της γκανιότας στους συγκεκριμένους αγώνες. Αναλυτικότερα, η Mybet διατηρεί μειωμένη γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 σε κάθε αγώνα που περιλαμβάνει στην προσφορά της, με αποτέλεσμα η μείωση των αποδόσεων που εξασφαλίζει το κέρδος του bookmaker να είναι μικρότερη. Το γεγονός αυτό, με τη σειρά του, ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων του 1Χ2 σε κάθε επιλεγμένο αγώνα.

 

Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, η Mybet δίνει την ευκαιρία στα μέλη της να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις αγώνες κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε αυξημένες αποδόσεις. Οι αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι εξής:

 

  • Τζένοα-Λάτσιο (διεξάγεται στις 6 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A, με αποδόσεις στο 104,22%)
  • Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ (διεξάγεται στις 6 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division, με αποδόσεις στο 103%)
  • Τορίνο-Κιέβο (διεξάγεται στις 7 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A, με αποδόσεις στο 104,13%)
  • Θέλτα-Σεβίλλη (διεξάγεται στις 7 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division, με αποδόσεις στο 103%)

 

Η Mybet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας,παρακρατά μειωμένη γκανιότα στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 στους παραπάνω αγώνες και αυξάνει με τον τρόπο αυτό τις αποδόσεις. Για να εκμεταλλευτούν την προσφορά σε κάθε αγώνα, όμως, οι παίχτες θα πρέπει, όχι μόνο να επιλέξουν τη συγκεκριμένη αγορά και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα, αλλά και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν καθένας από αυτούς ξεκινήσει.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία