Αποζημιώνει τα χαμένα στοιχήματα σε κάθε άθλημα η Mybet!

Πέρα από τις γνώσεις και τις ικανότητες κάθε παίχτη, το στοίχημα αποτελεί στην ουσία του τυχερό παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι και τα χαμένα χρήματα βρίσκονται στο πρόγραμμα των παιχτών – εκτός, βέβαια, κι αν βρουν τον τρόπο να διεκδικήσουν πίσω όσα χρήματα έχουν χάσει!

Αυτήν ακριβώς τη δυνατότητα τους δίνει η νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet. Η προσφορά αυτή υπόσχεται να αποζημιώσει ένα χαμένο στοίχημα σε κάθε παίχτη, έως τις 30 Ιανουαρίου. Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες εκμεταλλευτούν την προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, θα αποζημιωθούν με ένα πριμ, στην περίπτωση που χάσουν.

 

Προσφορά για τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο

Αναλυτικότερα, η εταιρεία στοιχημάτων Mybet θα αποζημιώσει με ένα πριμ κάθε μέλος της που θα συμμετάσχει στην προσφορά, θα τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσει σε ένα από αυτά. Το πριμ θα τους επιτρέψει έπειτα να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο και να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη. Ακόμη κι αν ένα από τα κανονικά τους στοιχήματα χάσει, λοιπόν, οι παίχτες θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν εκ νέου προβλέψεις και να προσπαθήσουν να αυξήσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, χωρίς να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα.

 

Πριμ για τα χαμένα στοιχήματα

Εφόσον, λοιπόν, συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν θα δικαιούνται ένα πριμ. Το εν λόγω πριμ θα έχει αξία ίση με του χαμένου ποσού, έως ένα συγκεκριμένο όριο (πάνω από το κατώτατο όριο στοιχηματισμού) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση επιπλέον στοιχημάτων, ώστε οι παίχτες να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, αλλά χωρίς ρίσκο.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Στην προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν όσοι εγγραφούν σε αυτή, έως τις 30 Ιανουαρίου και ξεκινήσουν να τοποθετούν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα που θα δικαιούνται αποζημίωση θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να είναι μονό ή παρολί. Επιπλέον, μπορεί να τοποθετηθεί οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε άθλημα, σε οποιονδήποτε αγώνα και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Βασική προϋπόθεση, όμως, είναι να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω.

Eννοείται πως δικαίωμα στην προσφορά έχουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας προσφέροντας καθημερινά εκατοντάδες επιλογές στοιχηματισμού.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία