Σάντος-Παλμέιρας με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Για μια ακόμη ημέρα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet στρέφει το βλέμμα της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, οι αγώνες του οποίου κρύβουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά και μια ευκαιρία εκμετάλλευσης μιας συμφέρουσας προσφοράς. Η νέα προσφορά της Goalbet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στον αγώνα ανάμεσα σε Σάντος και Παλμέιρας και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο.

Αναλυτικότερα, ο αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Η νέα προσφορά της Goalbet

Ο αγώνας ανάμεσα σε Σάντος και Παλμέιρας διεξάγεται τα ξημερώματα της Παρασκευής 20 Ιουλίου και οι παίχτες που θα σπεύσουν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων που βρίσκονται στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της καθιερωμένης προμήθειας της Goalbet, γνωστής ως γκανιότα.

Αυτό που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Goalbet, λοιπόν, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι αποδόσεις που υπόσχονται τα αυξημένα κέρδη

Παρόλο που ο αγώνας ξεκινά τα ξημερώματα της Παρασκευής, η Goalbet έχει ήδη ανακοινώσει τις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής, χάρη στην προσφορά: 2.98 για νίκη της Σάντος, 3.33 για ισοπαλία και 2.72 για νίκη της Παλμέιρας.

Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και που υπόσχονται κέρδη με τη μορφή μετρητών, σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Να σας θυμίσουμε πως η Goalbet εκτός του ότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας, πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω αυτής και να εκμεταλλευτούν τις προσφορές της και χτες επέλεξε αγώνα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος ώστε να προσφέρει την 0% γκανιότα στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία