Πορτογαλία-Ελβετία με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στον κορυφαίο αγώνα της ημέρας, την αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ελβετία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εθνών. Ο αγώνα προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους συμμετάσχουν με επιτυχία στην προσφορά.

Αναλυτικότερα, η Goalbet διατηρεί 0% γκανιότα στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Πορτογαλία-Ελβετία, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη

Στην προσφορά δε συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στο Πορτογαλία-Ελβετία, αλλά μόνο εκείνα που θα αφορούν στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα – τα live στοιχήματα, άλλωστε, εξαιρούνται από την προσφορά.

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα πρέπει έπειτα να περιμένουν να ολοκληρωθεί ο αγώνας και να διευθετηθούν. Εφόσον έχουν προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα δικαιούνται αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων. Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι προβλέψουν σωστά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του Πορτογαλία-Ελβετία κυμαίνονται πλέον σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις της Goalbet έχουν ως εξής: 1.71 για νίκη της Πορτογαλίας, 3.96 για ισοπαλία και 6.01 για νίκη της Ελβετίας. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία