Μειωμένο ρίσκο για τα παρολί του Champions League υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η επιστροφή των αγώνων του Champions League σημαίνει από τη μία ότι οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε κορυφαίους αγώνες και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη και από την άλλη ότι έχουν τόσες πολλές επιλογές στις εταιρίες στοιχημάτων που μπορούν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε παρολί και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Ειδικά όσοι επιλέξουν τη λύση των παρολί, θα έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν και μια νέα προσφορά της Goalbet, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν.

Αναλυτικότερα, η Goalbet υπόσχεται σήμερα να αποζημιώσει όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στους αγώνες του Champions League και χάσουν εξαιτίας ενός μόνο αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο, το ρίσκο μειώνεται αρκετά και οι παίχτες μπορούν να ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων τους.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στους αγώνες του Champions League θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Θα πρέπει να τα τοποθετήσουν στο pre-game και να συμπεριλάβουν τουλάχιστον 4 αγώνες του Champions League, με προβλέψεις αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρείται ο αγώνας Ίντερ-Μπαρτσελόνα που προσφέρεται με 0% γκανιότα). Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις συμμετοχής, αφού τα παρολί των παιχτών μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να συνοδεύονται από οποιαδήποτε απόδοση.

Τέλος, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Οι παίχτες που θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση

Για να εξασφαλίσουν την αποζημίωση της προσφοράς, οι παίχτες θα πρέπει να έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί και να χάσουν, εξαιτίας ενός μόνο αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet θα φροντίσει να τους αποζημιώσει, επιστρέφοντας το 100% της αξίας του παρολί τους, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα που θα εισπράξουν οι παίχτες, τέλος, θα έχουν τη μορφή πριμ και θα μπορούν να μεταφερθούν από τον λογαριασμό, μόνο στην περίπτωση που καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία