Νέα διαφημιστική καμπάνια για τη Betshop

Η Betshop λάνσαρε τη νέα διαφημιστική καμπάνια της στην Ελλάδα, με το κεντρικό μήνυμα “Έχουμε Euro!”. H εταιρία του online στοιχήματος που δραστηριοποιείται νόμιμα στην Ελλάδα ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία MullenLowe Athens.

 

Η νέα καμπάνια της Betshop επεκτείνεται στο διαδίκτυο και στα apps στοιχήματος μέσω κινητού, παίζει με τα παρατσούκλια των εθνικών ομάδων, αναπτύσσεται δυναμικά στο διαδίκτυο, στα έντυπα Μέσα και στο ραδιόφωνο, ενώ δεν παραλείπει και κάποιες εκπλήξεις στα social media.

 

H Betshop ιδρύθηκε το 2002 και από 2011 όποτε και έλαβε την απαράιτητη άδεια λειτουργίας ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.