Δωρεάν στοίχημα στο Champions League από την 888

Παρά το γεγονός ότι η 888 καλύπτει ένα μεγάλο εύρος αθλημάτων στην ιστοσελίδα του στοιχήματος που διατηρεί, οι επόμενες δύο ημέρες είναι φυσικά αφιερωμένες στο ποδόσφαιρο και στους αγώνες που διεξάγονται για τη φάση των 16 στο Champions League. Οι συγκεκριμένοι αγώνες υπόσχονται, άλλωστε, θέαμα και συγκινήσεις, καθώς και αρκετές ευκαιρίες διεκδίκησης μικρότερων ή μεγαλύτερων κερδών. Στην 888, μάλιστα, οι ίδιοι αγώνες υπόσχονται και την ευκαιρία διεκδίκησης κερδών χωρίς ρίσκο, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν στους αγώνες του Champions League που διεξάγονται αυτές τις ημέρες. Ωστόσο, για να το διεκδικήσουν, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε έναν τουλάχιστον αγώνα της Τρίτης (8 Μαρτίου) και σε έναν της Τετάρτης (9 Μαρτίου), αφού πρώτα δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά.

 

Αναλυτικότερα, το δωρεάν στοίχημα που υπόσχεται η 888 θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον δύο στοιχήματα (ένα την Τρίτη και ένα την Τετάρτη) σε αντίστοιχους αγώνες του Champions League. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και θα πρέπει να έχουν αξία 5 ευρώ και άνω έκαστο. Τέλος, θα πρέπει να τοποθετηθούν σε σημεία με απόδοση τουλάχιστον 1.50.

 

Ανεξάρτητα από το αν τα στοιχήματα αυτά κερδίσουν ή χάσουν, ο παίχτης που θα τα έχει τοποθετήσει θα κερδίσει ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 5 ευρώ, την επόμενη ημέρα. Το στοίχημα αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε αγώνα τις επόμενες 7 ημέρες. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετηθεί στην αγορά του 1Χ2 ή του νικητή αγώνα. Και, σε κάθε περίπτωση, θα υπόσχεται κέρδη χωρίς ρίσκο σε όποιον παίχτη το τοποθετήσει.

Η 888 είναι από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες του κόσμου προσφέροντας τεράστια ποικιλία στοιχημάτων και παιχνιδιών,ενώ για την Ελλάδα δεν διαθέτει την απαραραίτητη άδεια λειτουργίας ώστε να δέχεται Έλληνες πελάτες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 888 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία