Συνεχίζει να επεκτείνεται η μαύρη λίστα της Ελβετίας

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Ελβετίας, η ESBK (Eidgenössische Spielbankenkommission), ανακοίνωσε την επέκταση της μαύρης λίστας που διατηρεί. Στη συγκεκριμένη προστίθενται συνεχώς νέες ιστοσελίδες στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών που δραστηριοποιούνται παράνομα στη χώρα και οι υπεύθυνοι αποφάσισαν αυτή τη φορά να προσθέσουν επιπλέον 36 ιστοσελίδες.

Από τη στιγμή που οι νέες ιστοσελίδες προστίθενται στη μαύρη λίστα, μάλιστα, οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου είναι αναγκασμένοι να μπλοκάρουν την είσοδο των Ελβετών παιχτών σε αυτές. Θυμίζουμε, τέλος, ότι η τελευταία ανανέωση της μαύρης λίστας πραγματοποιήθηκε πριν από δύο μόλις μήνες, γεγονός που δείχνει το πρόβλημα παράνομου στοιχηματισμού που αντιμετωπίζει η Ελβετία, αλλά και την αποφασιστικότητα των αρμοδίων να βάλουν τέλος σε αυτόν.

 

Οι νέες προσθήκες στη μαύρη λίστα της Ελβετίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ESBK, οι νέες ιστοσελίδες στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών που προστέθηκαν στη μαύρη λίστα της είναι συνολικά 36. Ανάμεσά τους βρίσκονται κυρίως άγνωστες ιστοσελίδες, όπως οι Bc.game, Allrightcasino.com και Campobet.com, αλλά και μια ιστοσελίδα που γνωρίζουν καλά οι λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου. Πρόκειται για την Sportsbet.io, η οποία είναι επίσημος συνεργάτης στοιχήματος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Άρσεναλ, αλλά και επίσημος χορηγός της Σάντερλαντ.

Με τις νέες προσθήκες, τέλος, η μαύρη λίστα της Ελβετίας αποτελείται συνολικά από 142 ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών. Οι αρμόδιοι αποφάσισαν να υιοθετήσουν το συγκεκριμένο μέτρο τον Σεπτέμβριο του 2019 και από τότε έχουν πραγματοποιήσει πολλές αναθεωρήσεις της λίστας, προσθέτοντας συνεχώς ιστοσελίδες που εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται χωρίς άδεια στην χώρα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.