Διευκολύνει τις αιτήσεις για άδεια νόμιμου online στοιχήματος η Ουκρανία

Η Ουκρανία μετρά αντίστροφα για το ντεμπούτο της αγοράς νόμιμου online στοιχήματος μέσα στο 2021 και οι αρμόδιοι αποφασίζουν για το αναλυτικό πλαίσιο λειτουργίας της, ανακοινώνοντας συνεχώς νέες διατάξεις και διευκρινήσεις, σχετικά με το πώς θα μπορούν οι νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος να αιτούνται άδειες, να λειτουργούν στο πλαίσιο της νομιμότητας και να προστατεύουν τους παίχτες από τους κινδύνους εθισμού στον τζόγο. Η παρουσίαση νέων διατάξεων και διευκρινήσεων αποτελεί συχνό φαινόμενο, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες, και οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που θέλουν να λειτουργήσουν νόμιμα στη χώρα μαθαίνουν συνεχώς για νέους περιορισμούς και προϋποθέσεις.

Ωστόσο, οι τελευταίες διευκρινήσεις της κυβέρνησης αποτελούν ουσιαστικά ένα πολύτιμο δώρο για τις ιστοσελίδες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στη χώρα. Πρόκειται για μια σειρά ευεργετικών διατάξεων, η οποία αναμένεται να μειώσει σημαντικά το κόστος νόμιμης λειτουργίας στη χώρα.

 

Τα δώρα της κυβέρνησης στις στοιχηματικές ιστοσελίδες

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της ενημερωτικής ιστοσελίδας EGR, οι αρμόδιοι στην Ουκρανία αποφάσισαν να καταργήσουν δύο διατάξεις που θα κόστιζαν πολλά χρήματα στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες της χώρας. Η πρώτη από αυτές αφορά στην προκαταβολή της άδειας, η οποία είχε την τριπλάσια αξία, σε σχέση με αυτή της ίδιας της άδειας. Με άλλα λόγια, την πρώτη φορά που μια στοιχηματική ιστοσελίδα θα αποκτούσε μία άδεια νόμιμης λειτουργίας θα έπρεπε να πληρώσει τρεις φορές την αξία της. Ωστόσο, η συγκεκριμένη διάταξη καταργήθηκε και θα γλιτώσει σημαντικά έξοδα στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Η δεύτερη διάταξη αφορούσε στην έδρα των servers κάθε νόμιμης ιστοσελίδας. Στις περισσότερες χώρες, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην αγορά είναι υποχρεωμένες να διατηρούν τους servers εντός της χώρας (για παράδειγμα, στην Ελλάδα όλες οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες θα πρέπει να έχουν τους servers στην Ελλάδα και η ιστοσελίδα τους να καταλήγει σε .gr). Στην Ουκρανία, ωστόσο, οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες θα μπορούν να διατηρούν τους servers και στο εξωτερικό. Αυτό σημαίνει λιγότερη προετοιμασία και, φυσικά, λιγότερα έξοδα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.