Απαγορεύσεις και περιορισμούς στο στοίχημα εισάγει η Σρι Λάνκα

Η Σρι Λάνκα αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες σοβαρά προβλήματα παράνομου στοιχηματισμού και χειραγώγησης αγώνων στο κρίκετ και οι αρμόδιοι, θέλοντας να βάλουν μία και καλή τέλος σε τέτοιου είδους παραβάσεις, εισήγαγαν μια σειρά από νέους περιορισμούς και αυστηρές απαγορεύσεις.

Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι η αξιοπιστία του κρίκετ στη Σρι Λάνκα έχει πληγεί ανεπανόρθωτα τους τελευταίους μήνες, εξαιτίας σκανδάλων που εμπλέκουν κορυφαίους παίχτες, αλλά και αξιωματούχους του αθλήματος.

 

Οι νέοι νόμοι για το στοίχημα στη Σρι Λάνκα

Οι περιορισμοί στην αγορά στοιχήματος της Σρι Λάνκα δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού οι κάτοικοι της χώρας μπορούσαν έως πρόσφατα να στοιχηματίζουν σε αθλητικά γεγονότα, αλλά μόνο σε όσα διεξάγονταν στο εξωτερικό – το στοίχημα σε εγχώριες διοργανώσεις απαγορευόταν. Πλέον, οι παίχτες δε μπορούν να στοιχηματίζουν ούτε σε αθλητικά γεγονότα του εξωτερικού, γεγονός που σημαίνει πως το στοίχημα είναι πια παράνομο στη χώρα.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν και δύο ακόμη νέα μέτρα. Πρώτα απ’ όλα, οι παραβάτες, ειδικά αν σχετίζονται και με περιστατικά χειραγώγησης αγώνων, θα αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης έως και 10 ετών και πρόστιμα που θα αγγίζουν ακόμη και το μισό εκατομμύριο δολάρια! Επιπλέον, όσοι σχετίζονται με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών δε θα μπορούν να αναλαμβάνουν πόστα σε αθλητικές ενώσεις.

Ειδικά η τελευταία ρύθμιση χαρακτηρίζεται από πολλούς ως φωτογραφική, με στόχο τον πρόεδρο της Ένωσης Κρίκετ της Σρι Λάνκα, Thilanga Sumathipala. Η οικογένεια του συγκεκριμένου πολιτικού ασχολείται με τη βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών, γεγονός που σημαίνει ότι (σύμφωνα με το νέο νόμο) θα πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.