Ανακοινώθηκαν τα κριτήρια για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στο Μπουένος Άιρες

Οι αρμόδιοι της περιφέρειας του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή ανακοίνωσαν πριν μερικούς μήνες τη νομιμοποίηση του στοιχήματος, απελευθερώνοντας την αγορά, και πλέον εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου να ξεκινήσουν τις κατάλληλες διαδικασίες. Η σημαντικότερη από αυτές είναι η αδειοδότηση των νόμιμων εταιρειών στοιχήματος, η οποία ξεκινά άμεσα και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το καλοκαίρι του 2019. Οι αρμόδιοι έχουν ήδη αναθέσει την εποπτεία της διαδικασίας στην αρμόδια Αρχή IPLyC, ενώ ανακοίνωσαν και τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρούν οι υποψήφιες εταιρείες στοιχήματος.

Θυμίζουμε ότι η IPLyC θα μοιράσει μόλις 7 άδειες σε αντίστοιχες εταιρείες στοιχήματος, ενώ ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στη διαδικασία 19 εταιρείες από το εξωτερικό και την Αργεντινή.

 

Τα κριτήρια για την αδειοδότηση των εταιρειών στοιχήματος

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της IPLyC, οι εταιρείες που θέλουν να εξασφαλίσουν μία από τις άδειες νόμιμου στοιχήματος μπορούν να είναι δημόσιες ή ιδιωτικές και θα πρέπει πρωτίστως να έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία στον χώρο του στοιχήματος. Παράλληλα, θα πρέπει να έχουν να επιδείξουν ετήσια κέρδη τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα στο 2018.

Στη διαδικασία θα μπορούν να συμμετάσχουν και εταιρείες στοιχήματος από το εξωτερικό, αρκεί να διατηρούν φυσική παρουσία στην περιφέρεια του Μπουένος Άιρες, αλλά και να διαθέτουν τουλάχιστον άλλη μία άδεια σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, επίσης, θα πρέπει να έχουν κεφάλαιο τουλάχιστον 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όσον αφορά στην αξία των αδειών, αυτές θα έχουν 15ετή διάρκεια και θα κοστίζουν 1,4 εκατομμύρια ευρώ. Ακόμη και η διαδικασία διεκδίκησης των αδειών, τέλος, θα κοστίσει στους υποψήφιους 120.000 δολάρια, προκειμένου να συμμετάσχουν.

 

Η φορολογία για την δραστηριοποίηση στην αγορά του Μπουένος Άιρες

Οι 7 εταιρείες που θα εξασφαλίσουν τις αντίστοιχες άδειες νόμιμης λειτουργίας στο Μπουένος Άιρες θα μπορούν να λειτουργούν αποκλειστικά εντός των συνόρων της περιφέρειας και θα λογοδοτούν στις αρμόδιες Αρχές. Επιπλέον, θα είναι υποχρεωμένες να πληρώνουν έναν συνδυαστικό φόρο, ύψους 25% επί των εσόδων τους.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.